Interieur woning

Interieur kleine woning met effectieve indeling


Deze kleine woning is van Micheal uit New York. Hij heeft met zijn woning die een woonoppervlak heeft van slechts 46m2 ingeschreven voor de Small Cool Contest van Apartment Therapy. We hebben de andere kleine woningen nog niet goed bekeken, maar wat ons betreft zou hij een titelkandidaat mogen zijn. Want dit is precies waar de Small Cool Contest om draait. Innovatieve en effectieve interieur inrichting in een woning met heel weinig woonoppervlak.

Interieur kleine woning met effectieve indeling

Via Apartment Therapy

Effectieve interieur inrichting

De effectieve indeling van de kleine woning doet denken als het interieur van een keine jachtschip. Alles is ontworpen en ingericht met een specifiek doel in gedachte. Natuurlijk was dit wel een hele uitdaging, vooral als het gaat om de kasten en andere opbergmogelijkheden. Als oplossing is er gekozen voor op maat gemaakte kasten. Op die manier benut je alle ruimtes optimaal en zorg je ervoor dat alles ook netjes past. En je moet ervoor zorgen dat het niet rommelig oogt. Met deze oplossing wordt alles opgeborgen in de muren of de trap waardoor de ruimte veel groter aanvoelt. De trap is heel erg cool gedaan. De treden van de trap zijn ook lades die je uit kan schuiven en bieden dus veel opbergmogelijkheden.

Scandinavisch interieur

In de kleine woning is vooral veel gebruikt gemaakt van hout. De gehele woning is voorzien van een mooie eiken houten vloer, maar ook de keuken, de trap en zelfs in de badkamer is hetzelfde hout toegepast. Met de fijne afwisseling met wit zorgt dit voor een interieur met een Scandinavische touch.

Interieur kleine woning met effectieve indeling

Interieur kleine woning met effectieve indeling

interieur-kleine-woning-effectieve-indeling5

Interieur kleine woning met effectieve indeling

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply