Interieur woning

Interieur shop


Interieur shoppen! Sommigen vinden het geweldig, anderen vinden het minder leuk. Maar op een gegeven moment moet het er toch een keer van komen. Bij een verhuizing, verbouwing van je woning of gewoon als je iets nodig hebt voor je interieur. Een nieuwe lamp, een nieuwe tafel of hele simpele kleine dingen zoals kussens of schilderijen. In Nederland bestaan er heel veel interieur shops. Hele grote zoals IKEA, Woonexpress en Trendhopper. Middelgrote zoals Loods 5 of juist hele kleine van mensen die voor zichzelf een interieur shop zijn begonnen.

Interieur shop

Interieur online shop

Naast de fysieke winkels die je winkelcentra en winkelstraten vindt, zijn er ook interieur online shops. Tegenwoordig bestaan er steeds meer interieur online shops. Simpelweg omdat het makkelijker is om het op te starten, maar ook omdat een online shop eigenlijk niet meer weg te denken is. Sterker nog, de meeste interieur shops hebben naast hun fysieke shop ook een online shop. En voor diegene die nooit zin hebben om echt fysiek te gaan winkelen, zijn de interieur online shops natuurlijk ideaal!

Leukste interieur shops

We hebben voor jullie een top 5 samengesteld van fysieke interieur shops, die de leukste interieur spullen hebben voor je woning.
1. Loods 5 in Zaandam & Sliedrecht
2. Woonstore in Rotterdam
3. Raw Materials in Amsterdam
4. Spoor 38 in Soest
5. Frozen Fountain in Amsterdam

Leukste interieur online shops

Ook van de interieur online shops hebben we een top 5 samengesteld.
1. Flinders.nl
2. Designlemonade.com
3. Wonenmetlef.nl
4. Bijzondermooi.nl
5. Vtwonenshop.nl

Interieur shop

Interieur shop

Interieur shop

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply