Interieur woning

Luxe industriële loft uit Oekraïne


Vandaag laat ik jullie binnenkijken in een inspirerende loft uit Oekraïne. Het interieur ontwerp en inrichting is verzorgd door Martin Architects. De interieur architecten hebben de originele details zoveel mogelijk behouden en gecombineerd met moderne gemakken en stijlvolle luxe materialen, meubels en accessoires.

Luxe industriële loft Oekraïne

Luxe industriële loft Oekraïne

Open indeling

De loft heeft oorspronkelijk een open indeling. Met creatieve mooie oplossingen zijn de verschillende ruimtes tóch enigszins gescheiden. De grote woonkamer vormt het hart van het appartement. Hieraan grenzen zowel de hal, de keuken, de eetkamer en de slaapkamer.

Industriele glazen wand

Industriële slaapkamer loft

Keukeneiland roomdevider

Loft hal

Open loft woonkamer

Roomdeviders

De slaapkamer is echter gescheiden middels een grote glazen wand met industriële zwarte stalen kozijnen. Hierdoor blijft het transparante karakter overeind.

Tussen de eetkamer en de woonkamer is de keuken ingericht. Een modern en strak keukeneiland, die als het ware ook functioneert als roomdevider tussen de eetkamer en woonkamer. Aan de eetkamer kant kan er gekookt worden, terwijl er aan de woonkamer kant een open haard is ingericht.

Stoere badkamer loft

Stoere badkamer loft

Stoere loft slaapkamer inspiratie

stoere-slaapkamer-inloopkast

Eetkamer loft

Hangstoel loft

Dit alles is gecombineerd met stoere originele details zoals het houten balkenplafond, steunpilaren, bakstenen muren en industriële raampartijen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply