Interieur woning

Neutraal interieur in woning in Monaco


De mooie woning die ik vandaag aan jullie wil laten zien, is gelegen in Monaco in Frankrijk. Het ontwerp voor de interieur inrichting is verzorgd door de ontwerpers van NG Studio. In tegenstelling tot andere projecten die zij hebben gerealiseerd, waar uitbundige luxe overheersend is, is in dit interieur juist gekozen voor een neutrale sfeer. Natuurlijke elementen zoals de zee, zand en steen als waren hier de grote inspiratiebron geweest.

Neutraal interieur in woning in Monaco

Neutraal interieur

In het ontwerp van de interieur inrichting is dan ook een neutraal kleurenpalet gebruikt. Kleuren zoals wit, bruin en grijs zijn met harmonieus met elkaar gecombineerd. De basis is gelegd met de mooie warme donkerbruine houten vloer, aangevuld met moderne meubels en woonaccessoires.

Open woonkamer

In de woonkamer vind je een bankopstelling bestaande uit een grote moderne 5-zitsbank en nog een 2-zitsbank in dezelfde stijl. Gezien de grote ruimte in de woonkamer, was dit heel goed mogelijk. Voor de warme voetjes is hier in de zithoek ook een grote rechthoekige tapijt op de vloer gelegd.

Wat bijzonder is in deze woonkamer, is dat de open keuken en eettafel in dezelfe ruimte staat. De open keuken kan echter gesloten worden met een glazen schuifdeur. Als deze dicht is, dan lijkt het alsof het een gewone kast is.

Sfeerverlichting

De ontwerpers hebben duidelijk ook aandacht besteed aan verlichting in het interieur van deze woning. Moderne spotjes die strak in het plafond zijn verwerkt, worden afgewisseld met gezellige sfeerverlichting in de vorm van grote hanglampen en kleine tafellampen.

Sfeervolle slaapkamer

Sfeerverlichting woonkamer

Open woonkamer interieur

Open keuken

neutrale-slaapkamer

Neutraal kleurenpalet

Neutraal interieur

Neutraal interieur

Grote moderne badkamer

Grote moderne badkamer

Grote moderne badkamer

Gang

Eettafel open keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply