Interieur

Klassiek interieur gemixt met modern


Bekijk dit mooie interieur van het Clarke Payne Project, gerealiseerd door Greg Natale, een van de beste interieurontwerpers van Australië. Dit project wordt gekenmerkt door sterk kleurgebruik als de mix in verschillende stijlen. Klassieke details uit de 17e eeuw worden in dit mooie interieur goed gecombineerd met moderne invloeden.

Klassiek interieur gemixt met modern

Interieur details

Het interieur in de gehele woning is zoals gezegd voorzien van prachtige details. Overal kom je sierlijke ornamenten tegen en de deurkozijnen zijn ook uniek. Je zou het klassiek kunnen nemen, maar barok past misschien hier wel beter bij. De trapleuningen in oude stijl en de prachtige kroonluchter boven de eettafel onderstrepen deze stijl andermaal. Dezelfde kroonluchter tref je ook aan in de gezellige woonkamer, die ook volledig is ingericht in de barokstijl.

Als je in de badkamer of keuken terecht komt, lijkt het alsof je in een totaal andere woning bent beland. Strak en modern. Superleuk om te zien dat deze de twee verschillende stijlen modern en klassiek hier in dit interieur goed met elkaar gecombineerd kunnen worden.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply