Interieur

Loft interieur


Een loft is eigenlijk een woning met een erg open karakter. Een open keuken is bijvoorbeeld vanzelfsprekend in een loft. Maar ook de slaapkamer bevindt zich vaak in dezelfde ruimte als de woonkamer en keuken. En soms wordt zelfs de badkamer daarbij betrokken. In een loft interieur worden dus eigenlijk zo min mogelijk muren en deuren gebruikt.

Loft interieur

Industrieel interieur

Industrieel interieur

Een loft wordt vaak geassocieerd met oude fabrieken of winkelpanden. Gebouwen die vroeger een ander doeleinden hebben, en nu verbouwd zijn tot een loftwoning. Vandaar ook dat een loft interieur een industriële sfeer heeft. Een industrieel interieur met bijvoorbeeld hoge plafonds, bakstenen muren, betonnen vloeren, grote fraaie raampartijen en dikke steunpilaren.

Vanwege het open en industriële karakter van een loft interieur, worden loft woningen vaak bewoond door relatief jongen mensen. Mensen die nog geen kinderen hebben. Als je kinderen zou hebben, zou het namelijk niet heel handig zijn om in een huis te wonen zonder aparte kinderkamer.

Loft interieur ideeën

Een industrieel loft interieur wordt vaak gezien als stoer en mooi. Sommigen hebben zelfs de wens om de sfeer van van een loft interieur te creëren in hun normale appartement of rijtjeshuis. Deze mensen hebben behoefte om interieur ideeën op te doen. En voor deze mensen hebben we een aantal mooie foto’s en voorbeelden van loft woningen verzameld, waar de mooiste ideeën op staan. Enjoy!

Loft ideeen

Loft inrichten

Loft inspiratie

Loft interieur ideeen

Open loft interieur

Stoere loft

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply