Interieur

Maak je radiator een hip middelpunt in je kamer


Aangezien we nog niet allemaal de luxe van vloer- of muurverwarming hebben moeten we er vaak toch aan geloven: de radiator in de kamer. Als we eerlijk zijn is het niet het meest stijlvolle onderdeel van je inrichting. Maar misschien is het wel een trigger om er iets creatiefs mee te doen? Laat je inspireren door de volgende ideeën:

gele-radiator

 1. Tover je radiator om tot boekenkast

Heb je ook nog zo’n ouderwetse kolomradiator met tussenruimtes? Gebruik deze ruimtes dan om je verzameling van de leukste boeken in op te bergen. Het maakt je radiator gezelliger én je hebt een goede opslag voor je lievelingsboeken of tijdschriften binnen handbereik.

radiator-boekenkast

 1. Maak van de radiator een meubelstuk
  Dit kan alleen bij een losstaande radiator. Heb je nog voldoende ruimte om hier iets omheen te knutselen? Maak er een mooi zitje van. Handig als er veel visite is!

radiator-bank-2

radiator-bank

 1. Heel hip én lekker warm aan je billen: een leeshoekje
  Als je radiator in een erkertje staat heb je ook geluk. Timmer er een stevige bank boven, versier dit met lekkere kussens en je hebt een heerlijk leeshoekje. Zet de thee maar vast aan.
 2. Versier met radiatormagneten
  Magneten hoeven niet alleen op je koelkast. Ze zijn ook superleuk op je radiator. Tegenwoordig heb je de meest leuke varianten. Van old skool-buttons tot fotomagneten en boomblaadjes.

erker-radiator-leeshoek

leeshoek-radiator-erker

leeshoek-radiator

 1. Weet je het echt niet meer? Doe gek!

Gaan de bovenstaande situaties niet voor jou op? Ben je niet zo handig? Je kunt altijd nog over de top gaan. Haal de meest fluoriserende/glitter verf bij de bouwmarkt en maak van je radiator juist een opvallend middelpunt.

Besparen op je energierekening
Wil je dat je radiator, naast dat hij hip is, ook een hoog rendement heeft? Bekijk dan deze bespaartips voor je verwarming van Milieu Centraal.

roze-radiator

Maar je kunt ook op een andere manier veel geld besparen op je energierekening. Heb je wel eens gedacht aan energietarieven vergelijken? Door het invullen van je huidige energieverbruik in een energievergelijker weet je direct wie op dit moment de goedkoopste energieleverancier is.

Door jaarlijks over te stappen van energieleverancier bespaar je al snel zo’n €300,- per jaar. Je overstap is al binnen 5 minuten geregeld. Zo simpel kan het zijn!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply