Interieur

Modern interieur uit San Fransisco


Dit interieur heb ik gevonden op Freshome. Een interieur van een moderne villa gelegen in San Fransisco in California. In totaal beschikt de villa over een oppervlakte van maar liefst bijna 500m2. Een enorme oppervlakte om de droomvilla op te bouwen. De grote ramen die lopen vanaf de vloer tot aan het plafond bieden een schitterend uitzicht over het water en de bekende rode brug in San Fransisco. Maar dit interieur heeft nog veel meer te bieden dan alleen dit uitzicht.

Modern interieur uit San Fransisco

Luxe interieur inrichting

Voor de inrichting van het interieur is er hulp geroepen bij Swatt Miers Architects. Ze hadden de opdracht gekregen om er een moderne eigentijdse woning van te maken. Gezien de enorme oppervlakte was het een uitdagende klus om er een passend interieur bij te denken. Maar het is ze zeker goed gelukt. Het interieur heeft een luxe uitstraling door grote plavuizen die door het hele huis lopen. Woonkamer, badkamer en zelfs tot in de tuin, waar ook het heerlijke zwembad aanwezig is.

Lichte interieur

Deze lichtkleurige plavuizen vormen meteen ook het kleurenpalet voor de rest van de interieurinrichting. Een grote lichte keuken met een mooi werkblad, lichte eetkamer stoelen aan de grote eettafel, lichte muren en een beige bankstel set in de woonkamer. Heel mooi gedaan!

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply