Interieur

Moderne appartement Piet Heinkade Amsterdam


Dit moderne appartement staat te koop op de website van De La Haye makelaardij voor een bedrag van maar liefst € 1.250.000 k.k. Klinkt veel, maar daar krijg je ook wel wat voor terug. Het bijzondere appartementencomplex werd in 2005 gebouwd aan de zuidelijke kade van het IJ en naast de passenger terminal. Op de bovenste verdiepingen zijn zes prachtige appartementen met terrassen gerealiseerd met een adembenedemd uitzicht op het water en over de binnenstad van Amsterdam.

Moderne appartement Piet Heinkade Amsterdam

Interieur ideeen

Het appartement werd destijds helemaal kaal opgeleverd. Dit boodt de mogelijkheid aan de eigenaar om het volledig naar eigen smaak in te richten. Ze hebben dat met beide handen aangenomen en de interieur inrichting helemaal onder architectuur ontworpen. Over alle details is nagedacht en om het optimaal te benutten, is zelfs gekozen om bepaalde elementen in de interieur inrichting op maat te laten maken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Het resultaat is een interieur inrichting met internationale allure en veel comfort, veiligheid en privacy.

Woonkamer inrichten

De woonkamer is de belangrijke ruimte van het appartement, waar de schitterende houten steunpilaren zichtbaar zijn. Deze geven het appartement een uitstraling van een industriele loft. Hiervanuit heb je via grote glazen schuifdeuren toegang tot een heerlijk zonnig dakterras, waar je vanuit de jacuzzi optimaal kan genieten van het uitzicht. Andere luxe in de woonkamer is de op maat gemaakte bar die voorzien is van een koelkast, spoelbak en een grote kastenwand. In het plafond is een lichtplan van Erco aangebracht en een scherm met een beamer.

Vanuit de woonkamer heb je via de trap ook toegang tot de luxe keuken met kookeiland van Bulthaup. En ook de grote slaapkamer is te bereiken via een een loopbrug, waar een een glazen erker aanwezig is in de vide en toegang biedt tot de werkelijk prachtige open badkamer aan de waterzijde. De badkamer heeft een vrijstaand ovale ligbad, een regendouche en een dubbele wastafel. Er is zelfs een inloopkast aanwezig!

Moderne appartement Piet Heinkade Amsterdam

Moderne appartement Piet Heinkade Amsterdam

Moderne appartement Piet Heinkade Amsterdam

Moderne appartement Piet Heinkade Amsterdam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply