Interieur

Moderne interieur inrichting uit Boekarest


Dit is de interieur inrichting van een prachtige woning gelegen in Boekarest in Roemenie. Een bijzondere interieur inrichting waar mooie materialen en bijzondere details gebruikt zijn. Het lijkt bijna wel het interieur van de toekomst. ONE studio uit Boekarest is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en inrichting. Simpel, strakke lijnen en modern zijn de belangrijkste kenmerken van de woning. Bovendien speelt de perfecte afwerking ook een erg belangrijke rol. Over alles is nagedacht en zorgvuldig uitgekozen. Bekijk de foto’s en ervaar het zelf!

Moderne interieur inrichting uit Boekarest

Interieur met hout en glas

Er wordt een kleurenpalet gebruikt in het interieur bestaande uit zwart, wit en een vleugje bruintinten. En zoals gezegd is de materiaalkeuze opvallend. In het interieur kom je houtelementen tegen, maar glas is ook sterk aanwezig. Kijk maar eens naar de moderne strakke badkamer en de futuristische slaapkamer, die dezelfde ruimte delen. Luxe en erg stijlvol! Deze doen beiden denken aan een kamer van een 5 sterren hotel. Wie wilt dat niet?

Interieur verlichting

Tevens is de verlichting van grote invloed op de sfeer van het interieur. Cirkel verlichting is door heel het huis in het plafond verwerkt. Je moet ervan houden, maar het past in ieder geval wel bij de stijl van het interieur.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply