Interieur

Moderne open interieur villa verkocht in Amsterdam


Bij Kolt Makelaardij hebben we deze prachtige villa gespot. Een werkelijk prachtige villa met een nog mooiere interieur inrichting in een heerlijke omgeving in Amsterdam. Helaas is het verkocht, maar wilden het jullie laten zien zodat jullie hier misschien interieur ideeën van kunnen opdoen. Hieronder zie je de interieur omschrijving van de makelaar zelf.

Moderne open interieur villa verkocht in Amsterdam

Design hotel interieur

Symmetrie, licht, rust, ruimte en water. De lusten, niet de lasten van de stad!
Absoluut één van de meest bijzondere en best afgewerkte woonhuizen op dit moment!! Met trots mogen wij deze onder ARCHITECTUUR gebouwde 7-kamer woning op een TOP locatie aanbieden. Spreken woorden als DESIGN, HOTELACHTIGE OPEN indeling, STRAKKE afwerking en PRACHTIGE materialen je aan, maak dan meteen een bezichtigingafspraak!

Woning aan IJburg Amsterdam

Op het mooiste plekje van IJburg aan de Lisdoddelaan staat dit bijzondere woonhuis. De exclusieve, onder architectuur (ARCHITECT BNA HANS OUDENDORP) gebouwde villa biedt alles wat men maar kan wensen: grenzend aan het water met eigen steiger en 2 ligplaatsen (open vaarverbinding met het IJmeer), plaats voor twee auto’s op eigen terrein, grote tuin, twee dakterrassen op het zuiden, twee badkamers, 4 slaapkamers, ruime werkplekken (voor de thuiswerkers onder ons).

De villa ligt aan het einde van een doodlopende laan, vrijwel op de punt van het Kleine Rieteiland en heeft vrij uitzicht over breed water aan de achterzijde en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 239m2*.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply