Interieur

New York aan de muur


Mooie grote wereldsteden worden vaak als inspiratie gebruikt voor een interieur. Dit kunnen bepaalde interieurstijlen zijn, maar je kunt ook denken aan daadwerkelijke elementen van een stad, die terug te vinden zijn een interieur. Denk aan mooie foto’s die je hebt genomen tijdens een vakantie, stijlvolle posters en schilderijen waar de steden zijn afgebeeld, inspirerende quotes, noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken. En als je het hebt over grote wereldsteden, dan mag New York natuurlijk niet ontbreken in dat rijtje. Vandaag willen we jullie inspireren met de leukste ideeën van New York aan de muur!

New York muur quote

New York foto’s

Het meest voor de hand liggende vorm van New York aan de muur zijn tóch wel foto’s van New York. Dit kunnen zelf gemaakte foto’s zijn die je inlijst, maar dit kunnen ook professionele foto’s zijn in de vorm van posters of canvasschilderijen. De super grote zwart witte canvas foto van IKEA is daar een heel mooi voorbeeld van!

New York canvas foto IKEA

New York canvas foto IKEA

New York zwart wit foto muur

New York zwart wit foto muur

New York illustratie posters

Als het gaat om muurdecoratie, dan zijn posters natuurlijk helemaal hot. En als het gaat om stedenposters, dan zien we steeds vaker mooie illustratie posters van steden terugkomen. Illustraties van bekende gebouwen zoals de Empire state building, Crysler building, Metropolitan Museum of Art, noem maar op. Daarnaast zijn plattegronden illustraties ook super leuk!

New York illustratie posters

New York illustratie posters

New York fotobehang

Als je een echte New York blikvanger wilt creëren in je interieur, dan is het een leuk idee om een muur te bekleden met New York fotobehang. Net als met foto’s is vooral zwart wit fotobehang erg populair. Er zijn verschillende muren die hier super leuk voor zijn, zoals de muur achter de bank in de woonkamer, een muur in de keuken of de muur in de slaapkamer.

New York fotobehang

New York fotobehang

New York fotobehang

New York fotobehang

New York fotobehang

New York fotobehang

Als je een echte fan bent van New York, dan mag één van deze New York elementen niet ontbreken aan de muur/muren in jouw huis!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply