Search and Hit Enter

Efficiënte inrichting voor jaren ’60 appartement

De ontwerpers van Plasterlina hebben een bijzonder mooi ontwerp gemaakt voor een jaren ’60 appartement gelegen in Warschau in Polen. Het is een klein tweekamerappartement met één slaapkamer en een kleine woonkamer met open keuken. Omdat het een klein appartement is, was efficiëntie een belangrijke factor voor de inrichting. De ontwerpers hebben dit als doel genomen en gecombineerd met een stijlvol en modern interieur, met gebruik van mooie materialen, meubels en accessoires.

Efficiente inrichting jaren 60 appartement

Klein appartement ontwerp

Kleine woonkamer inrichten

Half open keuken

Maatwerk in interieur

Door het gehele appartement ligt een sfeervolle houten vloer. Dit is gecombineerd met een mix van houten muren, witte gestuukte muren en betonlook behang. De woonkamer is praktisch ingericht met een perfect passende driepersoonsbank met daartegenover een op maat gemaakte lage tv-meubelkast. In de hoek van de woonkamer vind je een inham, die nu als kleine werkplek is ingericht met een maatwerk bureau en kleine kast daarboven.

Werkplek inrichten in inham

Werktafel keuken

Zwarte keuken

3d ontwerp klein appartement

Bartafel keuken

fonteintje hal

Hemelbed wit

De open keuken is vrij groot en is half gescheiden van de woonkamer middels een lage witte vakkenkast een een vaste eettafel. De eettafel bestaat uit een houten blok met ladekasten, die vast gemonteerd is aan een stoere dikke zwarte frame. Tegen de wand is een grote kastenwand gemaakt, waar ook de belangrijke keukenapparatuur in verwerkt zijn.

Moderne badkamer

Moderne badkamer inspiratie

Moderne zwarte keuken

Modern toilet

Ontwerp hal

Slaapkamer klein appartement

That-60s-House-15-850x1134

That-60s-House-17-850x638

That-60s-House-23-850x1133

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *