Ontwerp interieur

Shutters, niet zomaar raamdecoratie!


Raamdecoratie is een essentieel onderdeel van je interieur, als zonwering, en vooral ook voor privacy is het van groot belang. Gordijnen, jaloezieën en lamellen zijn erg populair, maar als je op zoek bent naar echte bijzondere vorm van raamdecoratie, dan zijn shutters een goede optie. Naast de functie als zonwering en raamdecoratie, kunnen shutters zelfs dé blikvanger worden van je interieur. Naast de voordelen en nadelen, willen we vandaag de mooiste inspiratie voorbeelden laten zien van shutters.

Shutters

Voordelen van shutters

Naast dat shutters er gewoon erg mooi en luxe uitzien, bieden ze ook een aantal voordelen. Er zitten zelfs enkele voordelen bij, die je over de streep kunnen trekken!
– Shutters zijn duurzaam;
– Shutters zijn waardeverhogend voor je woning;
– Je kunt shutters zelfs meefinancieren met je hypotheek;
– Shutters zijn onderhoudsvriendelijk;
– Met shutters kan je het lichtinval goed reguleren;
– Shutters hebben een isolerende functie;
– Doordat shutters goed vochtbestendig zijn, zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer;
– Shutters zijn kindvriendelijk;

Prijzen shutters

Genoeg voordelen en dus redenen om shutters te nemen in huis. Je zou zeggen dat alles wel een nadeel heeft, ook shutters, maar het enige nadeel is eigenlijk dat shutters erg prijzig zijn. Ze zijn veel duurder dan andere vormen van raamdecoratie en zonwering. Je moet denken aan ongeveer €334,- per m2 inclusief montage. Dus voor een raam van 2×2 meter, ben je al € 1.336,00 incl. BTW kwijt. Hierbij zijn eventuele meerprijzen zoals een railssysteem niet inbegrepen.

Zoals we bij de voordelen hebben genoemd, kunnen shutters dus wel meegefinancierd worden met je hypotheek. Op die manier sta je dus niet in één keer voor een grote uitgave.

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Wil je meer weten over shutters, de mogelijkheden en de prijzen? Neem een kijkje bij Inhuis Plaze voor op maat gemaakte shutters.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply