Interieur

Open interieur inrichting in Girona


Deze prachtige woning is gelegen in Girona in Spanje. En de mooie interieur inrichting is verzorgd door 05 AM Arquitectura. De indeling van deze woning met meerdere verdiepingen is erg bijzonder.
Door de open opstelling in de interieur inrichting en de grote brede trappen zijn alle verdiepingen heel erg met elkaar geïntegreerd. Samen met het licht die via de enorme raamwerken in de woning kunnen komen, oogt het geheel heel erg fris en ruimtelijk.

Open interieur inrichting in Girona

Minimalistische moderne interieur inrichting

De interieur inrichting is heel goed te omschrijven als modern en minimalistisch. Het is voorzien van een schone lichte kleurenpalet. Overal strakke witte muren en in de gehele woning is er gekozen voor een schitterende lichte houten vloer. In de woonkamer tref je een op maat gemaakte gifgroene kast die door zijn felle kleur een opvallende element vormt in de interieur inrichting. Wat heel vet is gedaan, is de brede trap die vanuit de keuken naar de begane grond loopt. Deze wordt namelijk ook gebruikt als loungegedeelte. Er zijn grote kussens geplaatst zodat je er comfortabel kan chillen. Via de woonkamer is het geweldige zonnige terras te bereiken.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply