Design en interieur, Interieur, Woonaccessoires

Roomdivider van leer


Roomdividers en scheidingswanden heb je in verschillende soorten, materialen, kleuren en formaten. Hier hebben we bijvoorbeeld leuke inspiratie ideeën gedeeld voor creatieve roomdividers. En hier kan je zien hoe een trap als roomdivider wordt gebruikt.

Roomdivider van leer

Specialist in leer

De roomdivider die we vandaag willen laten zien is van Spinneybeck, een bedrijf die gespecialiseerd is in leer. Zo hebben ze naast leren deurgrepen, trapleuningen, vloerkleden en complete leren wanden, ook een roomdivider ontworpen van leer. Tratto is de naam van deze leren roomdivider, wat strekken betekent in het Italiaans. Deze naam wordt verklaard doordat het leren scherm gestrekt wordt door het witte aluminium frame. Met stalen poten kan de roomdivider gespannen worden tussen het plafond en de vloer.

Roomdivider van leer

Roomdivider van leer

Deze leren roomdivider is perfect voor als je twee gedeeltes in één ruimte een beetje wilt scheiden, zonder het volledig afgeschermd wordt. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om lichtinval tóch door te laten. Je zou het bijvoorbeeld kunnen gebruiken als scheidingswand tussen slaapkamer en woonkamer, woonkamer en keuken of een thuiskantoor of werkplek met een andere ruimte.

Roomdivider van leer

Het leer van Tratto is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply selo 19 januari 2017 at 09:11

    wat zijn de prijzen van de leren roomdividers?

  • Leave a Reply