Badkamer sanitair, Keuken

12x Gouden kraan


Wij zijn dol op goud! Wie houdt er niet van goud? Niemand toch? Met gouden accenten kan je een interieur een chique klassieke uitstraling geven, op heel veel verschillende manieren. Dat hebben we hier bijvoorbeeld laten zien met gouden spiegels en gouden deurgrepen. We hebben hier ook een aantal hele mooie badkamers en keukens laten zien, die voorzien zijn van een mooie gouden kraan. Een klein detail, die een heel groot impact kan hebben op de uitstraling van een ruimte. Vind je het ook helemaal leuk, hieronder hebben we 12 mooie inspiratie voorbeelden op een rijtje gezet van badkamers en keukens met een gouden kraan!

Gouden kraan

Nice & clean!

Gouden set in keuken en badkamer

Een gouden kraan is een klein detail in een badkamer of een keuken, maar vaak is het niet alleen een gouden kraan. Het komt namelijk veelal in een complete kraan set inclusief een afvoerstop, sifon en bedieningsknoppen. In veel gevallen komt gouden ook op andere plekken terug. In de keuken kan je denken aan gouden deurgrepen voor de keukenkasten of gouden plankdragers voor de wandplanken. En in de badkamer wordt een gouden kraan vaak gecombineerd met een gouden douche, gouden handdoekrekken en zelfs gouden bedieningspanelen.

Gouden kraan

Witte hexagon tegels, gouden kraan en zwart staal in de badkamer. Ook een hele mooie combinatie.

Gouden kraan

Gouden kraan en een gouden gootsteen in een moderne witte keuken.

Moderne gouden kranen

Gouden kranen hebben meestal een chique klassieke uitstraling. Dit betekent echter niet dat gouden kranen ook in moderne badkamers en moderne keukens passen. Sterker zelf, het kan juist heel mooi zijn. Het model van de kraan speelt een belangrijke rol, maar je kunt een opbouwkraan ook vervangen voor een inbouwkraan, die het geheel super mooi en strak maken.

Gouden kraan

Gouden kraan

Gouden kraan

Prachtige moderne gouden inbouwkraan in een witte muur. Nice!

Gouden kraan

Gouden kraan

Een geweldige combinatie in deze keuken van een gouden kraan, groen marmeren werkblad en witte metrotegels aan de keuken achterwand.

Gouden kraan

Gouden kraan

Gouden kraan

De gouden kraan staat prachtig bij de grijze visgraat tegels aan de wand.

Gouden kraan

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply celine 28 september 2020 at 17:19

    hoi erg leuk en mooi maar niet handig dat er niet bij staat van waar de kraan komt 🙂
    van waar is kraan 11 ? celine

  • Leave a Reply