Keuken

Industriële droomkeuken


Industrieel is een hot item in de wereld van interieur & design. Industriële stoelen, industriële lampen, industriële krukken, stoere industriële loft appartementen, noem maar op. Ook industriële keukens zijn erg populair. We hebben hier al een industriële keuken laten zien uit Londen en de moderne industriële keuken. En de industriële keuken uit Frankrijk is ook een echte droomkeuken voor velen. Vandaag gaan we binnenkijken in een hele stoere industriële keuken uit Berlijn, de keuken van de studio van food-stylist Nora en fotograaf Laura van Food Stories. En ja, het is weer een echte keuken om van te dromen!

industriele-droomkeuken

Foordstories en Design Tales

Nora Eisermann en Laura Muthesius zijn achtereenvolgens een foodstylist en fotograaf uit Berlijn. Nora is dus het grote brein achter de bijzondere glutenvrije cakes en recepten, terwijl Laura verantwoordelijk is voor de mooie fotografie daarvan. Onlangs besloten ze hun werkzaamheden uit te breiden met Design Tales, een feed gericht op hun gezamenlijke passie voor interieur en design. De industriële droomkeuken bevindt zich in de studio waar ze hun foto’s maken.

industriele-hanglampen-boven-keuken

marmeren-werkblad-industriele-keuken

Industriële details

Het is een super stoere en mooie ruimte met industriële details zoals hoge plafonds, grote raampartijen, een betonvloer, wit geschilderde bakstenen muren, noem maar op. En de stoere keuken past perfect bij dat stoere industriële plaatje.

industriele-droomkeuken-2

Combinatie van stalen frame, houten keukendeuren en marmeren keukenblad

Tegen de grote witte bakstenen keuken wand staat een combinatie van lage keukenkasten en een grote koel-vriescombinatie. Het is een combinatie van een zwarte stalen frame, prachtige donkere houten keukendeuren, die afgewerkt zijn met een chique marmeren werkblad. Een hele bijzondere mooie combinatie van verschillende materialen, die je eigenlijk niet zo vaak ziet. En ook de zwarte retro SMEG fornuis past er heel mooi bij.

Styling

Zelfs de kleinere details zijn geweldig. De zwarte kraan, de zwarte wandplanken aan de witte bakstenen muur, maar ook de houten broodplanken op het marmeren keukenblad en de retro koffiemachine zijn een lust voor het oog. Boven de keuken hangen twee grote industriële hanglampen.

Bij de keuken is een grote werktafel geplaatst. Een grote rustieke houten werktafel op wielen, zodat het gemakkelijk verplaatst kan worden door de studio.

wandplanken-industriele-keuken

industriele-werktafel-wielen

industriele-droomkeuken-3

lange-vintage-houten-eettafel

houten-eettafel-zwarte-thonet-stoelen

industriele-stellingkast-keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply