Keuken apparatuur

Boretti fornuizen


Je hebt ze vast weleens eerder gezien. In een winkel, op internet, in een woonmagazine of bij iemand thuis in de keuken. Ik heb het over de Boretti fornuizen. Ik wil graag 1 misverstand uit de wereld helpen. En dat is dat Boretti Italiaans is. Het lijkt misschien zo vanwege de naam en het design, maar Bob Brilman is de eigenaar en die is toch echt wel een Nederlander.

Boretti fornuizen

Boretti ervaringen

Boretti heeft grote vrijstaande fornuizen met een super mooi klassiek ontwerp. Heel erg herkenbaar. Maar zijn de Boretti fornuizen alleen mooi? Of zijn ze ook erg functioneel en makkelijk in gebruik? Hoe zit het met het onderhoud? Zijn de fornuizen van Boretti makkelijk schoon te houden bijvoorbeeld? Wij zelf hebben er geen ervaring mee, en zijn daarom op zoektoch gegaan naar ervaringen en reviews van de Boretti fornuizen en overns. Benieuwd? Lees snel verder.

Onderhoud

De meningen over het onderhoud van de Boretti fornuizen zijn verdeeld. Sommigen geven aan dat ze helemaal geen problemen hebben met het schoonmaken van de fornuizen. RVS uivoeringen zijn over het algemeen makkelijker schoon te houden. Anderen geven weer aan dat het echt drama is. Dit komt door de vele hoekjes en randjes waar je lastig bij komt.

Service

Van de service lijken de meesten wel positief te zijn. Bij iemand ging bijvoorbeeld een keer het klokje kapot. Garantie was verlopen, maar Boretti stuurde zonder er moeilijk over te zijn een nieuwe op. Was gewoon service zeiden ze. En zo hoort het ook!

Heb jij ook een Boretti thuis in jouw keuken? Deel wat jouw ervaringen zijn en help ons!

Boretti fornuizen

Boretti fornuizen

Boretti fornuizen

Boretti fornuizen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply