Keuken kleur

5 mooie groene keukens


Als je zegt tegen je vrienden of familie dat je een groene keuken wilt gaan nemen voor je nieuwe huis, zullen ze waarschijnlijk sceptisch reageren. Een groene keuken? Weet je dat wel zeker? Is dat wel mooi?

Dat komt meestal dat ze gelijk een lelijke grasgroene keuken voor zich zien. Maar een groene keuken kan juist heel mooi zijn. En je hebt dan ook gelijk iets unieks. Wij hebben 5 mooie keukens gevonden die super mooi zijn. Laat je inspireren door de foto’s en houdt ze bij de hand voor als je tegen iemand gaat zeggen dat je een groene keuken wilt nemen.

Mooie groene keuken

Wow, dit is het perfecte bewijs dat een groene keuken prachtig kan zijn! Mooie diepgroene keukenkastjes gecombineerd met een rvs fornuis, witte ouderwetse wasbak en groene Marokkaanse wandtegeltjes. Wow, wow, wow!

Mooie groene keuken

Landelijk groen, gecombineerd met een grote rvs fornuis en een houten keukenblad. Mooi!

Mooie groene keuken

De groen in deze keuken is een beetje dof, maar super leuk. De combinatie met de wit geschilderde houten vloer is ook leuk. En de marmeren keukenwand is erg stijlvol.

Mooie groene keuken

Zo simpel, zo mooi!

Mooie groene keuken

Een mintgroene keuken kan natuurlijk ook. Uitgevoerd in een klassieke landelijke stijl, wel met moderne apparatuur.

Lelijke groene keuken

Dit is dus een voorbeeld van een lelijke groene keuken. Zo’n keuken zien de meeste mensen voor zich als je zegt een groene keuken. 🙂

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply