Keuken kleur

Kleine keuken met pastelkleuren


Wat een super leuke keuken! We hebben het gevonden in de portfolio van Spaanse architectenstudio CaSA, die in Barcelona een klein appartement hadden ontworpen. Het is een klein appartement, voorzien van prachtige karakteristieke details. Oorspronkelijk was het gebouwd in de Art Nouveau stijl, maar de architecten hebben het een strak en modern tintje gegeven.

patroontegels

De keuken is ingericht tussen de slaapkamers en de woonkamer. Middels een muur, die tot de helft van de ruimte loopt, is de woonkamer van de keuken gescheiden. Je hebt dus eigenlijk te maken met een half open keuken. Een strakke witte vloer is gecombineerd met kleurrijke patroontegels, die net stoppen op de grens tussen de twee ruimtes.

Kleine keuken met pastelkleuren

Keukeneiland als bartafel

Het is een kleine compacte keuken met een vaste wand en een keukeneiland, die aan één kant vast zit aan de muur. Naast de kookplaat wordt dit eiland ook gebruikt als bartafel. Hieraan zijn dan ook drie stijlvolle witte barkrukken geschoven.

Pastelroze keukenwand

In de hal zijn de muren en het plafond pastelroze geschilderd. Deze loopt over op de bovenste helft van de keukenwand. Ook de luik van het raampje in de keuken heeft een leuke pastelgroene tint gekregen. Deze pastelkleuren geven de keuken een speels effect. Net als de witte SMEG koelkast.

Half open keuken

Op zoek naar nog meer tips, ideeen en inspiratie? Bekijk ook onze 20x tips voor het inrichten van een kleine keuken!

Bron: Curbed.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply