Keuken kleur

Zwarte keuken van Deense juwelier Annette


Vandaag gaan we jullie inspireren met de keuken van Annette Dickow. Een Deense juwelier, die samen met haar echtgenoot en kinderen in een bovenwoning in Kopenhagen woont. De wens van Annette was om in een mooi appartement te wonen met veel licht. Daarom heeft ze gekozen voor een bovenwoning, die voorzien is van een aantal grote dakramen. Hieronder zien jullie haar prachtige keuken!

Zwarte keuken van Deense juwelier Annette

Het is een fantastische ruimte met een hoog plafond, puntdak, grote raampartijen, originele houten balken. Naast het natuurlijk zonlicht via de dakramen, komt er ook licht vanuit de glazen schuifpuien.

Mix van oud & nieuw
Ze heeft gekozen voor een lichte houten vloer, witte muren en wit geschilderde houten balken. De keuken daarentegen is volledig zwart. Dit resulteert in een heel bijzonder en aangenaam contrast.

Zwarte keuken van Deense juwelier Annette

Annette houd ervan om oud en nieuw te mixen in haar interieur. De keukenkasten zijn uiteraard nieuw. Maar de grote vintage eettafel en de verschillende eetkamerstoelen komen van de rommelmarkt. Dat geldt ook voor de stoere industriële hanglamp boven de eettafel.

Zwarte keuken van Deense juwelier Annette

Wat ook erg leuk is, is dat er turnringen aan de houten balken zijn gemonteerd. Ze geven de keuken een speels karakter.

Bron: Boligpluss.no | Fotografie: Charlotte Schmidt Olsen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply