Keuken ontwerpen

Hoogglans witte keuken door Kitchen CGI


Deze hoogglans witte keuken is ontworpen door Kitchen CGI. Het hoogglans maakt de keuken stijlvol en elegant en is tegenwoordig erg populair. Een keuken in een tijdloos wit ontwerp is altijd uitnodigend en voegt naast elegantie ook een geraffineerde uitstraling aan het interieur. De hoogglans witte keuken is aan de ene kant strak en modern, maar wordt aan de andere kant ook sterk verzacht door de ronde vormen. Het ontbreken van deurknoppen en deurkrukken zorgen voor minimalisme een eenvoud. En het minimalisme wordt nóg meer benadrukt doordat er een strakke witte vloer aanwezig is.

Hoogglans witte keuken door Kitchen CGI

Hoogglans witte keuken met kookeiland

Doordat de keuken van hoogglans wit is, wordt het licht beter gereflecteerd. Hierdoor is het niet nodig om heel veel verlichting te gebruiken. De keuken bestaat uit drie delen. Een gedeelte met zowel keukenkasten onder en boven en daartussen een werkblad, een gedeelte met een kastenwand en moderne keukenapparatuur en ook een gedeelte dat gevormd wordt door een mooi kookeiland. Allen uitgevoerd in hoogglans wit. Boven het kookeiland hangt een moderne ronde afzuigkap.

Het hoogglans wit wordt verstoord door de achterwand van de keuken. Deze is namelijk helemaal betegeld met mooie bruine mozaïek tegeltjes. Bruin komt overigens ook terug in de eettafel. Deze staat dicht bij de hoogglans witte keuken gepositioneerd samen met de zwarte leren stoelen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply hilde 14 maart 2019 at 22:47

    Wat is het merk van deze keuken

  • Leave a Reply