Keuken ontwerpen

Industriële keuken uit Frankrijk


Ben je liefhebber van stoer, industrieel en rustiek? Dan is dit waarschijnlijk jouw droomkeuken! Ik vind het in ieder geval geweldig. De keuken is onderdeel van een voormalig industrieel gebouw in Frankrijk, die de architecten van ‘bo architectures’ volledig hebben verbouwd tot een super stoer woonhuis.

Industriële keuken uit Frankrijk

Industriële keuken uit Frankrijk

Het is een grote stoere woonkeuken, die ook ingericht is aan de fantastische tuin. Je hebt hier te maken met een mega hoog plafond, waardoor het erg ruimtelijk aanvoelt. Vooral in combinatie met de grote industriële ramen, die ook nog eens veel zonlicht binnenlaat.

Beton, hout en bakstenen muren

Over de gehele verdieping ligt een betonvloer. Er is gekozen voor een combinatie van rauwe bakstenen muren, strakke witte muren en in de keuken zie je zelfs dat de muur bekleed is met rustieke smalle houten planken. En de keukenwand is betegeld met stijlvolle Portugese cementtegels.

Hout en RVS

De keuken is een mix van houten keukenkasten met een grote rvs Amerikaanse koelkast, rvs afzuigkap, rvs fornuis en een groot rvs blok, die als kast en werktafel wordt gebruikt.

Bij de keuken is een grote stoere eettafel geplaatst met een dikke betonnen tafelblad en houten onderstel. Daarboven hangen drie grote industriële hanglampen, die het plaatje helemaal compleet maken.

Industriële keuken uit Frankrijk

Industriële keuken uit Frankrijk

Fotografie: Pascal François | Rumhemma.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply