Keuken ontwerpen

Sfeervolle vintage keuken


Deze bijzondere keuken heb ik gevonden op Funda, waar een super leuk huisje te koop staat in Amsterdam. Samen met de kleine woonkamer bevindt de open keuken zich op de begane grond van de woning. Eigenlijk is de keuken samen met de eetkamer nog groter dan de woonkamer. Maar door de inrichting vormen ze een super leuk en gezellig geheel.

Sfeervolle vintage keuken

Vintage en klassiek

De gehele ruimte is voorzien van een lichte strakke gietvloer. De gekozen inrichting zorgt er echter voor dat het meer een vintage en klassiek uitstraling heeft. Dit is bijvoorbeeld te danken aan de ronde eettafel met de verschillende houten eetstoelen, de kroonluchter daarboven, de groene gordijnen en de super leuke vintage vitrine kast. Vooral het behang aan een van de muren is erg bijzonder, bestaande uit een patroon van verschillende vogelhuisjes.

Eiken houten keuken

De keuken zelf bestaat uit keukenkastjes van eikenhout, wat goed past bij de vintage sfeer. Het is voorzien van diverse moderne keukenapparatuur, waaronder de stoere 6-pits Boretti fornuis met twee ovens. Achterin de keuken vind je nog een aparte ruimte waar de wasmachine en droger staan. Deze ruimte is overigens ook afgesloten met dezelfde gordijnen als die voor de achterdeur staan.

Sfeervolle vintage keuken

Sfeervolle vintage keuken

Sfeervolle vintage keuken

Sfeervolle vintage keuken

Sfeervolle vintage keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply