Keuken

Keukentrends 2013


Op de website van VT wonen werden we geïnspireerd met de keukentrends van 2013. Die moesten we met jullie delen. Het is immerst tóch wel een beetje belangrijk om een beetje op de hoogte te zijn van de ins en outs op het gebied van keukens. Vooral als je gaat verhuizen, je oude keuken gaat vervangen en dus een nieuwe keuken gaat kopen. Wil jij weten wat de keukentrends van 2013 zijn. Klik hier snel verder!

Keukentrends 2013

Milieuvriendelijke keuken

1 van de belangrijkste keukentrends van 2013 is duurzaam. Eigenlijk denkt men tegenwoordig altijd aan het milieu. En dus ook als het gaat om keukens vinden mensen het belangrijk dat daaraan is gedacht. De moderne keukenkranen kunnen bijvoorbeeld heel veel water besparen en het keuken apparatuur worden steeds energiezuiniger. En met de opkomst van LED verlichting, worden deze tegenwoordig ook steeds vaker in de keuken gebruikt. Op naar een beter milieu!

Pitt cooking trend

Pitt cooking is helemaal hot en hoort dus ook in het rijtje thuis van keukentrends 2013. Pitt cooking? Wat is dat? Nou, bij Pitt cooking zijn de kookpitten direct in het werkblad verwerkt in plaats van in een kookplaat. Dat kan bijvoorbeeld in een betonnen of glazen keukenblad. Pitt cooking is niet voor niets zo populair geworden afgelopen tijd. Het ziet er niet alleen super mooi en strak uit, maar het heeft ook echt voordelen. Zo kan je jouw eigen kookplek indelen bepaal je zelf zowel de grootte als het aantal van de kookpitten. Ook onderhoud is makkelijker dan ooit en de bediening is super makkelijk.

Keukentrends 2013

Keukentrends 2013

Dunne werkbladen

Hoewel dikke werkbladen ook heel erg mooi zijn, zijn juist de dunne werkbladen helemaal van deze tijd. Het straalt luxe en exclusiviteit uit.

Keukentrends 2013

Glazen achterwand

De keuze in achterwanden van keukens zijn enorm. De meest oude vorm zijn natuurlijk tegels. Maar je ziet ook vaak een achterwand van rvs en glas. Vooral dit laatste komt voor in de keukentrends van 2013. Hierin heb je ook nog de keuze in gehard, glas, doorzichtig glas of matglas. Het grote voordeel van een glazen achterwand in de keuken is dat je het super makkelijk kan schoonmaken. En dat is nou tóch wel belangrijk in een keuken, vooral voor een achterwand.

Keukentrends 2013

Wat vind jij van deze keukentrends van 2013? Ga je mee met de trend of ga je liever je eigen weg? Laat het ons weten!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply