Keuken

Landelijke Bruynzeel keuken Finesse


Naast moderne keukens heeft Bruynzeel ook mooie landelijke keukens. Hieronder zie je bijvoorbeeld de landelijke keuken Bruynzeel keuken genaamd Finesse. En óf het finesse heeft! Wat leuk is aan de keukens die Bruynzeel op hun website presenteert, is dat zij ook heel vaak leuke accessoires gebruiken. Geen normale accessoires die je dagelijks tegenkomt in gemiddelde keukens, maar echte bijzondere leuke accessoires accessoires. En vaak is dit in combinatie met een mooie ruimte. Dat geldt ook voor deze landelijke keuken van Bruynzeel. Wat vind jij van deze keuken?

Landelijke Bruynzeel keuken Finesse

Landelijke keuken ideeën van Bruynzeel

Deze landelijke keuken van Bruynzeel is vrij groot en bevat ook hele leuke keuken ideeën. De keukenkasten hebben mooie sierlijke afwerkingen. Een beetje klassiek, maar wel in combinatie met de moderne gemakken van deze tijd. Moderne keukenapparatuur bijvoorbeeld, en de granieten keukenblad is natuurlijk ook erg mooi. Alle keukenkasten die hier afgebeeld zijn, zijn van Antraciet, maar deze landelijke keuken van Bruynzeel is ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld rood, blauw, wit en nog veel meer andere kleuren.

Overige ideeën voor landelijke keukens

De deur naar de tuin is hier volledig aangepast aan de kleur van de keukenkasten en is dus ook van hetzelfde Antraciet. Op die manier zorg je voor eenheid in de keuken. Naast de keuken zelf zie je op de foto nog veel meer andere leuke keuken ideeën. Er is bijvoorbeeld een grote houten eettafel geplaatst. Je kan hier plaats nemen aan de leuke bijpassende houten bankjes of op de klassieke zwarte Charles Eames stoel. De decoratieve ladder wordt hier in deze landelijke keuken van Bruynzeel gebruikt als handdoekenrek. Misschien ook een leuk idee voor jouw keuken?

Landelijke Bruynzeel keuken Finesse

Landelijke Bruynzeel keuken Finesse

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply