Keuken

Landelijke keuken van English mood van Minacciolo


Deze landelijke keuken is van de Italiaanse keukenleverancier Minacciolo. Met zijn de country chic stijl is deze nieuwe landelijke keuken niet alleen geschikt voor landhuizen, maar past in elk huis. Elegant en verfijnd, maar zeker ook solide en functioneel. De keuken is bovendien volledig gemaakt van massief hout. De zachte lijnen en het bijzondere ontwerp die doet denken aan de Engelse stijl gaat gepaard met moderne technologie en professionele keuken apparatuur.

Landelijke keuken van English mood van Minacciolo

Landelijke keuken met keukeneiland

Deze landelijke van Minacciolo is vrij groot en bestaat eigenlijk ook uit drie verschillende delen. Alle drie voorzien van de modernste keuken apparatuur en benodigdheden. Er is een grote wandkast aanwezig met niet alleen heel veel opbergmogelijkheden, maar ook twee ovens en twee koelboxen voor wijn. Het tweede gedeelte is werktafel inclusief een spoelbak. In dit gedeelte kan je dus aan de slag met het voorbereiden van het eten. De veruit belangrijkste gedeelte van deze prachtige landelijke keuken wordt natuurlijk opgeeist door het kookeiland, waar uiteraard gekookt kan worden. Ook hier is een grote spoelbak aanwezig met een professionele spoelkraan. En wie wilt er niet zo’n heerlijk grote fornuis in haar of zijn keuken? De grote afzuigkap die boven het keukeneiland hangt is helemaal uitgevoerd in dezelfde landelijke stijl als de rest van de keuken.

Zoals je ziet is zijn de English mood landelijke keukens van Minacciolo verkrijgbaar in verschillende kleuren. De gebroken wit versie is prachtig, maar ook de groene variant ziet er erg mooi uit. Heb jij je keuze al gemaakt?

Landelijke keuken van English mood van Minacciolo

Landelijke keuken van English mood van Minacciolo

Landelijke keuken van English mood van Minacciolo

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Frans Linnenbank 28 september 2016 at 15:49

    Heeft u ook een catalogi van de Engels mood en landelijke keukens, maar ook het model achterhuis, nostalgisch.

  • Leave a Reply