Landelijke keukens

De landelijke keukens van Grando


Wij hebben het nieuwe Grando Inspiratie Magazine ontvangen met in totaal 76 pagina’s vol met keuken- en badkamerinspiratie. Naast inspiratie vind je ook handige tips en trends rondom keukens en badkamers. Uiteraard is ook de uitgebreide keukencollectie te bewonderen in het magazine. Naast de moderne design keukens hebben zij ook prachtige en sfeervolle landelijke keukens. Wij hebben de drie mooiste landelijke keukens voor je op een rijtje gezet.

Serino
Dit is de prachtige landelijke Serino keuken van Grando. De landelijke kasten zijn uitgevoerd in een mooie landelijke blauwe tint en zijn afgewerkt met een dik, stoer werkblad. Het RVS fornuis, de diepe granieten gootsteen en de bijpassende kraan maken het plaatje helemaal af.

serino-126

Sofia
Ben je op zoek naar een landelijke keuken die voorzien is van moderne gemakken? Dan zal de Sofia keuken jou zéker aanspreken. Hier zie je hoe landelijk en modern zijn gecombineerd in de Sofia keuken, gekenmerkt door strakke keukenkasten van eiken fineer met een landelijke verticale groef en een dikgranieten werkblad.

sofia2

Bourgogne
Niet alleen de naam ‘Bourgogne’ geeft aan dat het om een landelijke keuken gaat. Deze mooie keuken straalt een en al een knusse landelijke sfeer uit. Prachtig hoe ze hier de houten keukenkasten hebben gecombineerd met een dik werkblad, stijlvolle witte wandtegeltjes en een moderne inbouwkraan.

bourgogne-27

De hierboven genoemde keukens van Grando hebben allemaal een sfeervolle landelijke uitstraling. Dit neemt niet weg dat ze ook voorzien zijn van alle moderne gemakken zoals je ze mag verwachten van een moderne keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij de Bourgogne kon je al zien dat de landelijke stijl bijvoorbeeld gecombineerd kan worden met moderne inbouwkranen, maar je kunt ook denken aan moderne apparatuur zoals ovens, stoomovens, koelkasten, noem maar op.

Naast de Serino, Sofia en Bourgogne keukens, heeft Grando nog meer landelijke keukens. Wil jij ook het keuken inspiratiemagazine van Grando ontvangen? Vraag het snel aan!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply