Landelijke keukens

Houten keukens


Hout vinden wij een erg bijzonder materiaal voor in het interieur. Het geeft het interieur een natuurlijke, warme en rustieke uitstraling. Een effect die je eigenlijk alleen met hout kan bereiken. Houten meubels, houten woonaccessoires, maar ook bijvoorbeeld houten keukens vinden wij geweldig. En daar willen we het vandaag dus over hebben, houten keukens.

Houten keukens

Een echte houten keuken met een nonchalante, onbewerkte uitstraling. De fruitkisten die hier als ladekasten worden gebruikt zijn super leuk!

Moderne rustieke mix

We willen het hebben over échte houten keukens, waar de nerven nog zichtbaar zijn in de kasten. Je ziet het vaak terug in prachtige landelijke woonboerderijen, maar tegenwoordig dus ook gewoon in moderne woningen. Juist deze combinatie tussen een moderne strakke interieur inrichting, in combinatie met een rustieke natuurlijke houten keuken, is erg bijzonder.

Hieronder zie je een aantal mooie voorbeelden. Bekijk ze en je weet wat we bedoelen. Heb jij ook een houten keuken? Laat ons weten wat je ervaringen zijn!

Houten keukens

Een houten keuken in combinatie met een oude boerderij vloer en houten balken aan het plafond. Wow!

Houten keukens

Steigerhouten keuken. Rustiek en rauw. Super mooi!

Houten keukens

Houten keukens

Houten keukens

Een veel gekozen combinatie voor een keuken: houten deurkasten en panelen met een betonnen werkblad. Stoer en erg stijlvol.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply