Landelijke keukens

Landelijke grijs blauwe keuken


In de portfolio van ontwerpburo Philipp Moeller kwam ik deze fantastische keuken tegen. De keuken is onderdeel van de renovatie van een Duitse woonboerderij uit 1890. Een van de belangrijkste punten bij de verbouwing is het behoud van de originele structuur met de prachtige authentieke houten balken. De houten balken zijn helaas niet zichtbaar in de keuken, maar de authentieke sfeer is hier wel duidelijk te proeven.

Landelijke grijs blauwe keuken

U-vormige keuken

De keuken is ingericht op de begane grond, direct naast de eetkamer. Je vindt hier grote tegels die bij de authentieke uitstraling van de woonboerderij passen, terwijl in de rest van het interieur een warme sfeervolle houten vloer ligt.

Doordat er aan alle kanten ramen aanwezig zijn, is er geen plek voor bovenkasten. Maar de u-vormige keuken biedt meer dan genoeg opbergruimte, waardoor de bovenkasten niet meer nodig zijn. De grijs blauwe kleur van de kasten passen mooi bij de landelijke sfeer. Deze zijn bovendien afgewerkt met een mooie houten werkblad en donkerbruine leren deurgrepen.

Landelijke grijs blauwe keuken

Landelijke grijs blauwe keuken

Als verlichting is er gekozen voor stoere zwarte stalen wandlampen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply