Landelijke keukens

Landelijke keuken uit New Jersey


Deze landelijke keuken is een ontwerp van The Hammer & Nail, Inc. uit New Jersery. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoge badkamers en keukens. De keuken is supergroot en je vindt er dan ook 101 ideeën die in elke keuken bruikbaar zijn. Er zijn bovendien opbergmogelijkheden genoeg. Kasten zie je aan alle kanten en allemaal uitgevoerd in een klassieke landelijke stijl. Het doet denken aan een grote woonkeuken van een boerderij.

Landelijke keuken uit New Jersey

Moderne landelijke keuken

De keuken is een combinatie tussen een oude landelijke stijl en gebruik van de modernste gemakken. De zwevende keukenkasten, op maat gemaakte antieke afzuigkap van zink, de handgemaakte tegels dragen allemaal bij aan de bijzondere authentieke sfeer van deze landelijke keuken. De mooie hanglampen van glas passen hier dan ook perfect bij. Daartegenover zijn de nieuwste keukenapparatuur verborgan achter de perfete geproportioneerde kastpanelen.

Landelijke keukeneiland

Deze keuken is aan alle kanten voorzien van kasten, maar centraal tref je bovendien ook een grote keukeneiland aan. Uitgevoerd in dezelfde landelijke stijl en met een kersenhouten werkblad die heel mooi bij de houten vloer staat. Aan dit keukeneiland staan drie hoge barkrukken geplaatst zodat je hier ook een hapje kunt eten in de keuken.

Landelijke keuken uit New Jersey

Landelijke keuken uit New Jersey

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply