Landelijke keukens

Landelijke open keuken


Deze landelijke keuken is onderdeel van een Scandinavisch appartement uit Noorwegen. Zowel in de woonkamer als keuken vind je grote raampartijen, die ervoor zorgen dat de gehele ruimte heerlijk licht is. Gecombineerd met een landelijke lichte houten vloer en strakke witte muren. Een perfecte keuken voor de liefhebber van de Scandinavische en landelijke interieur stijl!

Landelijke open keuken

Het appartement is een aantal jaren geleden gerenoveerd. Voorheen waren de keuken en de woonkamer twee aparte ruimtes. Omdat de toenmalige eigenaar een open keuken wilde hebben, werd de muur daartussen uit verwijderd. De restanten van die muur zijn daarom nog een beetje zichtbaar.

Keukeneiland en eettafel

Er is gekozen voor landelijke keukenkasten in gebroken wit, gecombineerd met een eiken keukenblad. Aan de muur vind je een vaste kast met het fornuis en de afzuigkap. Hiernaast is de keuken ook nog voorzien van een keukeneiland, die aan een kant vastzit aan de muur. Dit keukeneiland bestaat uit een bar, waar twee industriële barkrukken bij staan, en een mooie vakkenkast.

De gehele keukenwand is betegeld met minimalistische witte tegels. Hieraan is een viertal open planken gemonteerd, voor het opbergen keukenaccessoires en servies.

Bij de keuken staat ook nog een mooie houten tafel met vier witte industriële stoelen. Boven de eettafel hangen twee stoere industriële lampen.

Landelijke open keuken

Landelijke open keuken

Landelijke open keuken

Landelijke open keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lydia 16 december 2015 at 10:48

    Gave vloer! Enig idee wat voor houtsoort deze is?? En hoe eventueel behandeld?

  • Leave a Reply