Keuken, Keuken kleur, Moderne keukens

Lichtblauwe L-vorm keuken


In sommige huizen is het een hele uitdaging om een goede indeling te maken. Waar wordt de keuken ingericht, waar moet de bank komen te staan, waar komt de eettafel, noem maar op. Maar soms kan het juist heel voor de hand liggen. Je ziet dan meteen voor je hoe het ingericht moet worden. Deze moderne Scandinavische keuken en woonkamer is daar een heel mooi voorbeeld van, van een klein driekamerappartement van 68m2.

Lichtblauwe L-vorm keuken

Lichtblauwe L-vorm keuken

Praktische indeling

Het is een mooi en praktisch ingericht Scandinavisch appartement. De woonkamer en keuken waren niet super groot, maar door de muur tussen deze twee ruimtes door te breken, is er een mooie grote open lichte ruimte ontstaan. De inrichting is eigenlijk dus al bepaald. Maar ookal zou dat niet zo zijn, dit is een logische en vooral praktische indeling.

Blauwe keukenkasten

De keuken is ingericht in de grote nis in een L-vorm. Aan de lange kant vind je lage kasten, terwijl de korte kant ook voorzien is van een hoge koelkast. Hier hebben ze ook de kans gepakt om meer opbergruimte te creëren, door de bovenkant en de linkerkant van de koelkast dicht te maken met nóg meer kasten.

Lichtblauwe L-vorm keuken

Keuken kleuren

Ze hebben gekozen voor mooie lichtblauwe keukenkasten, afgewerkt met stalen deurgrepen en een strakke dunnen witte keukenblad. Door ook witte tegels aan de keuken achterwand tot aan het plafond te nemen, ontstaat oogt de ruimte super ruimtelijk.

Lichtblauwe L-vorm keuken

Opvallend zijn de zwarte details van de keuken. De zwarte wasbak bijvoorbeeld of de ophangstang voor het keukengerei. Maar ook de afzuigkap, de hanglampen boven de houten eettafel en de magnetron zijn allemaal zwart.

Hier en daar vind je ook stijlvolle gouden accenten, zoals de gouden kraan en de gouden fitting van de hanglampen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply