Keuken

Moderne industriële keuken


Deze moderne keuken is van ontwerper Morten Bo Larsen. Hij woont in een prachtige industrieel appartement die hij vaak als testcentrum gebruikt voor alle producten die hij heeft ontworpen.
Het eerste wat meteen opvalt in het appartement is de keuken. De keuken is weliswaar geplaatst in een nis achterin het appartement, maar het trekt meteen alle aandacht door het open karakter. De grote eettafel met een zwarte stalen onderstel en een stoere houten tafelblad horen er natuurlijk ook bij. De leuke eetstoelen erom heen zijn van Gubi, terwijl de hanglampen oude straatlantaarns waren die zij hebben gerestaureerd. Heel stoer!

Moderne industriële keuken

Via bo-bedre.no

Zwarte stoere keuken

De keuken zelf is gemaakt van zwarte gepoedercoat roestvrij staal en aluminium. Dit geeft de keuken een moderne, robuuste en stoere uitstraling. De donkere kleur vormt bovendien een mooi contrast met de lichte vloer. Zo valt de keuken nog net iets meer op. Het keukenblad is ook bijzonder. Dit 5 mm dikke keukenblad is namelijk van massief staal. De afzuigkap en de keukenwand met alle moderne apparaturen zijn ook helemaal uitgevoerd in dezelfde stijl.

Moderne industriële keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply