Keuken, Keuken kleur, Moderne keukens

Moderne keuken met gele en taupe kasten


Vandaag willen we een heel bijzondere keuken laten zien. Bijzonder in verschillende opzichten. We hebben de keuken gevonden in de indrukwekkende portfolio van interieur- en architectenstudio Studio Raro. De Italiaanse ontwerpers hebben in het Italiaanse Trento een klein appartement ontworpen. Het appartement heeft een woonoppervlak van nog geen 65m2, maar Studio Raro heeft een indeling en interieurontwerp gemaakt, die volledig voldoet aan de wensen van de bewoners. De keuken vormt één van de grote blikvangers!

Moderne keuken met gele en taupe kasten

Slaapkamer met glazen wanden

Het kleine appartement had oorspronkelijk slechts één slaapkamer. De bewoners hadden de wens om een tweede slaapkamer te creëren, zonder dat het ten koste gaan van de ruimtelijkheid en het licht in het appartement. De architecten en ontwerpers hadden een indeling gecreëerd, waarbij de tweede slaapkamer ingericht is in de leefruimte, naast de woonkamer en keuken. Ze hebben een verhoogd platform gebouwd, die wordt gebruikt als kastruimte. De slaapkamer is op dat platform gebouwd en is middels een trap bereikbaar. Om ervoor te zorgen dat de gehele ruimte licht en ruimtelijk blijft, zijn alle buiten muren van glas. Het zwarte stalen frame geeft het bovendien een stoere en industriële uitstraling.

Moderne keuken met gele en taupe kasten

Moderne keuken met gele en taupe kasten

Hoge kastenwand met keukenapparatuur

De moderne keuken is ingericht naast de slaapkamer. Een hele bijzondere open keuken, bestaande uit twee delen. Er is een op maat gemaakte vaste kastenwand tot aan het plafond gebouwd, waar het apparatuur in verwerkt is, zoals de oven, de magnetron en de koel-vriescombinatie. Deze kasten zijn super strak en hebben de een mooie taupe kleur gekregen. Het tweede gedeelte wordt gevormd door de lage keukenkasten. Strakke gele keukenkasten met greeploze deuren. Daar vind je de spoelbak, de elektrische kookplaat en werkruimte.

Moderne keuken met gele en taupe kasten

Moderne keuken met gele en taupe kasten

Keuken met klep

Wat dit onderdeel van de keuken nóg bijzonderder maakt, is er een grote brede klep aanwezig is, die je open en dicht kunt klappen. Als de keuken niet gebruikt wordt, dan kan de klep naar beneden, waardoor het op een normale grote kast lijkt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Keukenloods 19 juni 2020 at 17:45

    Prachtig effect deze kleur op deze verder neutrale kleuren!

  • Leave a Reply