Moderne keukens

Industriële keuken uit Londen


Deze fantastische keuken is onderdeel van een inspirerend appartement gelegen in de wijk Soho in Londen. Het is een loft appartement die onlangs is ontworpen door de ontwerpers van Fine Edge Designs. Zoals je mag verwachten van een loft, vind je ook hier overal stoere industriële details terug in het interieur. Stalen raamkozijnen en grote raampartijen, hoge plafonds, blootgestelde leidingen, bakstenen muren, noem maar op.

Industriële keuken uit Londen

Ook in de keuken is de industriële loft sfeer goed te voelen. Vooral ook omdat de ontwerpers het ingericht heeft met industriële meubels zoals de stoere eettafel met de stalen schragen als onderstel en de bijpassende stalen eetkamerstoelen en krukken.

Op maat gemaakte vakkenkast

Maar hiernaast vind je hier vooral ook moderne materialen en oplossingen. Als vloer hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor een witgrijs-achtige houten vloer. En er is een grote op maat gemaakte strakke wandkast aanwezig, bestaande uit verschillende open vakken. Deze kast is helemaal gevuld met stijlvolle service en andere keukengerei.

Bij het raam is een soort van bartafel gecreëerd met industriële barkrukken, geïnspireerd door stoere cafe’s en restaurants.

Industriële keuken uit Londen

Industriële keuken uit Londen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply