Moderne keukens

Moderne Bruynzeel keuken Atlas greeploos


We zullen je regelmatig inspireren met keuken ideeën van leveranciers. Vandaag laten we je een moderne keuken zien van Bruynzeel. Zoals de naam van de keuken ‘Atlas greeploos’ al zegt, gaat het om een moderne keuken zonder handgrepen. Het ontbreken van handgrepen zorgt voor een gestroomlijnde strakke look voor de moderne keuken. De keukenkasten zijn volledig wit, terwijl de randen mooi afgewerkt zijn met RVS, net als de roestvrijstalen afzuigkap. De witte keuken vormt een mooi contrast met de donkergrijze keukenwand en strakke vloer. Zo komt de moderne keuken mooi naar voren.

Moderne Bruynzeel keuken Atlas greeploos

Moderne L-vormmige keuken

Zoals de moderne keuken is afgebeeld, is het een L-vormige keuken. Bij Bruynzeel kan je voor deze keuken ook een andere opstelling kiezen. Een U-vormige opstelling zou bijvoorbeeld mogelijk zijn, maar je kan ook kiezen voor twee keuken gedeeltes die paralel tegenover elkaar staan. Bij deze L-vormige opstelling blijft er wel meer ruimte over om de grote houten eettafel te plaatsen. De mooie hanglamp van Muuto past er overigens heel mooi bij.

Hier is er ook gekozen om keukenkasten op te hangen. Ik persoonlijk zou deze twee kasten weglaten. Ze bieden wel meer opbergruimte, maar zonder deze keukenkasten zou het er iets minimalistischer en strakker uitzien. Welke opstelling zou jij kiezen voor deze moderne Bruynzeel keuken?

Moderne Bruynzeel keuken Atlas greeploos

Moderne Bruynzeel keuken Atlas greeploos

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply