Moderne keukens

Moderne keuken met led verlichting


Deze super moderne keuken heb ik gevonden in de portfolio van Rules ARchitects. Rudolf Lesňák werd gevraagd om een oude kraakpand in Slowakije opnieuw te ontwerpen. Een ideale uitdaging voor de Slowaakse ontwerper en architect. Het resultaat een een luxe en comfortabele woning met gebruik van zeer moderne features, die je vooral ook in de moderne keuken terugziet.

Moderne keuken met led verlichting

Omdat het om een kleine woning gaat met een woonoppervlak van slechts 50m2, wilde de architect een open keuken. Op die manier trek je de keuken bij de woonkamer, waardoor het geheel veel groter en ruimer lijkt in deze belangrijkste ruimte van de woning.

L-vormige open keuken

Het is een L-vormige keuken geworden, met aan de één kant een vaste witte kastenwand en aan de andere kant een zweefmodule. De zweefmodule is natuurlijk aan de wand vastgemaakt. Maar doordat er aan de onderkant blauwe led verlichting is gebruikt, lijkt het alsof de keuken zweeft.

Zowel in de kastenwand als in de zweefmodule zijn er via de lades en kasten genoeg opbergruimte. Het toppunt van moderniteit in deze keuken is de indrukwekkende afzuigkap. Een witte afzuigkap met een mooi modern en strak ontwerp.

Moderne keuken met led verlichting

Moderne keuken met led verlichting

Moderne keuken met led verlichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply