Keuken

Mooie keuken met twee ingangen


De meeste keukens hebben één ingang die je kunt gebruiken om in en uit de keuken te lopen. Er zijn echter ook keukens die twee ingangen hebben. Je kunt de keuken dan bijvoorbeeld zowel vanuit de hal als de woonkamer in en uit lopen. Deze keuken is daar een heel mooi voorbeeld van!

Mooie keuken met twee ingangen

Het is de keuken van een Scandinavisch tweekamerappartement. Een klein appartement waar alle ruimtes met elkaar in verbinding staan. Vanuit de kleine hal heb je toegang tot de badkamer, woonkamer en keuken. En vanuit de keuken kan je doorlopen naar de slaapkamer. De cirkel maak je rond door vanuit de slaapkamer naar de woonkamer te lopen.

Grijze keukenkasten met marmeren keukenblad

Terug naar keuken. Want het is er één om even stil bij te staan. Hoe het een vrij kleine keuken is, is alles wel erg praktisch en en vooral erg stijlvol ingericht. Lage en hoge grijze kasten zijn gecombineerd om genoeg opbergruimte te creëren. De lage keukenkasten zijn afgewerkt met een chique marmeren keukenblad.

Mooie keuken met twee ingangen

Keuken oppimpen

Maar dat is nog niet alles. Er zijn nog meer elementen die deze keuken zo mooi maakt. De standaard deurgrepen zijn bijvoorbeeld vervangen met mooie bruine leren deurgrepen. Een eenvoudige leuke manier om je keuken op te pimpen. En de keukenwand is volledig vanaf het keukenblad tot aan het plafond betegeld met minimalistische witte wandtegels. Ook ook de verlichting is super stoer. Ze hebben gekozen om twee vintage hanglampen met gouden fittingen en kooldraadlampen boven het keukenblad te hangen.

Mooie keuken met twee ingangen

Mooie keuken met twee ingangen

Mooie keuken met twee ingangen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply