Keuken

Stoere open loft keuken uit New York


Stoer, industrieel, staal, zwart, loft, New York… Zijn dit termen die jouw aanspreken? Dan zul je de keuken waar we vandaag gaan binnenkijken helemaal geweldig vinden. We gaan namelijk binnenkijken in de keuken van een stoer loft appartement gelegen in NoHo in New York. Het is het loft appartement van een jong gezin met twee dochters, die met behulp van interieurarchitect en ontwerper Matt Bear van Union Studio hun droomappartement hebben gerealiseerd. Hieronder zie je hoe de keuken is geworden.

Stoere open loft keuken uit New York

Loft appartementen uit New York kenmerken zich vaak met een open indeling. Dit appartement is niet volledig open, vooral ook omdat ze te maken hebben met twee dochters. Wel hebben ze gekozen voor een open keuken aan de woonkamer.

De keuken is een belangrijke ruimte voor het gezin. Ze hebben dan ook besloten om het lekker ruim in te richten. Een vaste keukenblok aan de muur is gecombineerd met een mega groot keukeneiland-eettafel combinatie.

Keuken met zwart staal, hout en marmer

Matt staat bekend om zijn staalwerken, en heeft dat ook een beetje doorvertaald naar het ontwerp van de keuken. De zwarte keukenkasten zijn afgewerkt met stoere stalen deurgrepen en een donkergrijze marmeren werkblad. Als achterwand is er gekozen voor stijlvolle geometrische keuken achterwand tegels in wit en lichtgrijs. Daarnaast zie je staal ook terugkomen in de wandrekken en het stoere zwarte stalen onderstel van de houten eettafel. De combinatie van zwart staal, hout en marmer is stoer en chique tegelijk.

Boven het keukeneiland zijn twee super stoere industrieel lampen opgehangen.

Stoere open loft keuken uit New York

Stoere open loft keuken uit New York

Stoere open loft keuken uit New York

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply