Keuken

Vintage keuken Nolita van Marchi Group


Dit is de keuken Nolita van het Italiaanse Marchi Group. Deze keuken gaat verder dan voorbijgaande rages en is ontworpen voor degenen die houden van familiale sfeer, momenten van totale rust, alleen of in het gezelschap van vrienden.

De vintage keuken is erg geavanceerd en bevat alles wat je nodig hebt, rekeninghoudend met zowel
stijl als functionaliteit. Huishoudelijke apparaten met de charme van het verleden. Ze onderscheiden zich door optimale bewerking en een “ambachtelijk” gevoel, zoals de prachtige authentieke koelkast.

Vintage keuken Nolita van Marchi Group

Keuken materialen

De Nolita keuken maakt gebruik van tastbare materialen als gebleekt hout, metaal en is hier gecombineerd met een prachtige bakstenen muur. De ladder is een andere optimale ontwerp-oplossing in de keuken en is ook enorm stijlvol. In de Nolita keuken worden traditionele vormen gevormd aangepast aan de behoeften van de hedendaagse levensstijl en hiermee biedt het ook nieuwe manieren om de keuken optimaal te gebruiken.

Keuken afwerking

De Nolita keuken is gemaakt van kastanjehout, gelakt in verschillende kleuren (beige, krijtwit, poeder), met 18-mm meubelplaat panelen. De kleine en grote lades zijn ook gemaakt van geverfd hout met handgemaakte technische details. Ze zijn voorzien van Tandem verborgen lopers met ingebouwde Blumotion techniek om het sluiten daarvan te versoepelen. De handgrepen, met een Britannio afwerking, zijn ontworpen om goede grip en ergonomie te creëren en zijn voorzien van een uniek en zeer aantrekkelijk uiterlijk.

De keuken is voorzien van centrale componenten met leistenen inserts, gebruikt als opslagruimte, omlijst door geborsteld dennenhout met een unieke vintage look. De werkbladen kunnen marmer of marmer agglomeraat zijn, behandeld met speciale technieken, of cement op de mariene multiplex afgewerkt met geborsteld, geboend, en afgewerkt.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply