Keuken

Witte minimalistische woonkeuken


Deze moderne keuken is van Leigh Osbourne en Graham. Het leuke stel woont in een voormalige watertoren gelegen in het Noord Westen van Londen. In 2008 hebben ze het omgetoverd tot een luxe woning met een prachtig moderne interieur. Een onderdeel van de woning is deze grote woonkeuken die dezelfde oppervlakte heeft als de woonkamer daarboven. De uitstraling van de keuken is strak, modern en vooral heel erg licht. De keukenkasten zijn spierwit en voor de vloer is er ook gekozen voor een lichte plavuizen vloer in een lichtgrijze tint.

Witte minimalistische woonkeuken

Via Freshome

Moderne keuken met keukenblok

De keuken bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel neemt de gehele wand in van de ruimte. Belangrijkste functie van dit gedeelte is het fornuis. Naast het fornuis bevat dit gedeelte van de keuken ook heel veel kasten. Genoeg opbergmogelijkheden dus. Het tweede gedeelte wordt gevormd door een grote rechthoekige minimalistische keukenblok met daarin verwerkt de spoelbakken en nog meer keukenkasten.

Keuken met grote eettafel

De woonkeuken is groot genoeg om er een grote eettafel te plaatsen die plaats biedt voor maar liefst tien personen. Opvallend is de stijl van de eettafel, maar ook voor de eetstoelen. De eettafel is namelijk van hout, die een beetje een landelijke brocante stijl heeft, terwijl er gekozen is voor industriële eetstoelen. Boven de tafel hangt een 7 klauwige hanglamp die de gehele tafel voorziet van genoeg licht in de avond. Want overdag zorgt het grote raam wel voor genoeg zonlicht.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply