Keuken

Zwevende open keuken


Vandaag wil ik jullie inspireren met nieuwe keuken ideeën van Cube architecten. Deze open keuken is onderdeel van een project van Cube architecten voor een woning aan de Haquarstraat in Amsterdam. De architecten hebben de woning volledig verbouwd en zowel voor de begane grond als de twee verdieping is een uitbouw toegepast. De lichte begane grond bestaat uit de woonkamer en de heerlijke grote open keuken. Deze is volledig voorzien van een strakke lichte betonnen vloer. Bekijk de mooie foto’s en raak geïnspireerd!

Zwevende open keuken

Zwevende open keuken

RVS kookeiland

Door de uitbouw is het mogelijk geweest om een grote open keuken te creëren naast de woonkamer. De keuken bestaat uit een grote houten wandkast, waarvan de kopse kant doorloopt tot de tuin. Het volledig RVS kookeiland is zwevend opgehangen aan een dikke rechthoekige paal. Deze paal was constructief nodig omdat zowel de gevel als een draagmuur zijn veranderd.

Glazen schuifpui aan keuken

Een van de grote pluspunten van deze keuken is de verbinding met de tuin. Een glazen schuifpui zorgt ervoor dat de tuin als het ware geïntegreerd wordt in de keuken. De kader van schuifpui is bijna niet zichtbaar omdat de kozijnen in de wanden, vloer en plafond zijn weggewerkt.

Zwevende open keuken

Zwevende open keuken

Zwevende open keuken

Zwevende open keuken

Zwevende open keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply