Kinderkamer

10x Houten speelgoed waar je blij van wordt!


Speelgoed, je ontkomt er niet aan als je kinderen hebt. Het hoort er allemaal bij. En dat betekent ook dat je te maken hebt met speelgoed in huis. Wij zijn vooral fan van houten speelgoed. En dat is niets voor niets. Houten speelgoed biedt ten op zichte van ‘normaal’ speelgoed een aantal belangrijke voordelen. Vandaag willen we 10x houten speelgoed laten zien waar je heel blij van wordt!

Voordelen van houten speelgoed

Eerst nog even over de voordelen van houten speelgoed. Waarom is houten speelgoed zo leuk? De belangrijkste reden is dat het goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Houten speelgoed is meestal niet tot in de kleinste details uitgewerkt. In tegenstelling tot ‘normaal’ speelgoed, heb je met houten speelgoed ook niet te maken met lichtjes en geluiden. Hierdoor wordt de creativiteit en inbeeldingsvermogen van de kinderen gestimuleerd.

En los daarvan, is houten speelgoed mooi. Het ziet er gewoon mooi uit. En dus is het niet erg als het in zicht is. Sterker nog, het is super leuk als decoratie voor de kinderkamer!

1. Houten werkbank

2. Houten treinbaan

3. Houten strijkplank

4. Houten snijgroenten

5. Houten schommelpaard

6. Houten poppenhuis

7. Houten loopwagen

8. Houten knikkerbaan

9. Houten keukengerei

10. Houten eendjes

Bovenstaande houten speelgoed is allemaal verkrijgbaar op Lobbes.nl!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply