Babykamer ideeën

Babykamer in de slaapkamer


Het is heel normaal dat een baby de eerste paar weken of maanden bij de ouders slapen. Het is tóch wel fijn om in die eerste periode de kleine bij je te hebben, mede ook voor de nachtvoeding. Er wordt dan bijvoorbeeld een wiegje of de ledikant geplaatst in de slaapkamer. Na een periode verhuisd de baby dan weer naar zijn of haar eigen babykamer.

Babykamer in de slaapkamer

Een koppel uit Pestovo in Rusland dacht dat iets anders over. Ze hebben namelijk een babykamer in hun eigen slaapkamer laten inrichten. Bijzonder, ook de manier waarop ze dat hebben gedaan.

Vide

De combinatie van babykamer en slaapkamer is ontworpen door de interieurontwerpers van Sretenka. Zij hebben er wel echt iets bijzonders van gemaakt. Je hebt hier te maken met een redelijk hoog plafond, waar ze goed gebruik van hebben gemaakt. Ze hebben namelijk een soort vide gecreëerd, die via een vaste houten te bereiken is. bovenin de vide is de slaapkamer ingericht waar de ouders slapen. De reling en het frame van het bed is in babyblauw.

Babyblauwe

De babykamer vind je beneden, onderaan de trap, tegen de vide. Er is een mooie op maat gemaakte babyblauwe meubelset gebouwd, bestaande uit vaste kasten, een ledikant en een commode.

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Het idee van een babykamer in de slaapkamer en het ontwerp van deze kamer. We horen het graag!

Babykamer in de slaapkamer

Babykamer in de slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply