Babykamer ideeën

Babykamer met zachte kleuren


Op Pinterest kwam ik deze super leuke babykamer tegen. Aanvankelijk kon ik er niet veel over vinden, maar na lang onderzoek ben ik erachter gekomen dat deze babykamer ingericht is door Jolien Kadijk van Kinderkamerstylist.nl. Zij heeft de styling gedaan van deze babykamer in opdracht van ‘Ouders van Nu’. In 2011 werd deze gepubliceerd in het de special Zwanger.

Babykamer met zachte kleuren

Leuke babykamer styling

Er is zoveel te vertellen over deze babykamer. Bijna alles is even leuk. Het mooie kleurenpalet die voornamelijk uit zachte kleuren bestaat, maar ook de meubeltjes en accessoires zijn super leuk. De oude houten vloer is opnieuw grijs geschilderd. Deze vormt een prachtige combinatie met de doffe paars achtige muur. En ook de kleurrijke patronen vloerkleed past daar perfect bij.

Opvallend is dat er gekozen is om veel elementen op te hangen. Het wiegje hangt aan het plafond en de kleine gele vitrinekast hangt aan de muur. En het element waarop de luiers verschoond worden heeft ook een plekje aan de muur gekregen.

Wat ook erg leuk is, zijn de opbergers op wielen, de oude vintage koffer op de vloer en de DIY kledingstang gemaakt van een dikke oude tak.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply