Babykamer ideeën

Kleine kinderkamer van Julian


Vandaag gaan we binnenkijken in de kinderkamer van Julian. Het is een van de kamers van een Scandinavisch appartement, gekenmerkt door prachtige authentieke details zoals mooie sierlijke ornamenten aan het plafond. Deze details zijn gecombineerd met een moderne klassieke Scandinavische interieurstijl.

De kinderkamer is ingericht naast de woonkamer. Opvallend is dat ze de deur eruit hebben gehaald, waardoor het eigenlijk een op kamer is geworden. De klassieke ornamenten vind je ook terug aan het plafond in de kinderkamer. Samen met de schitterende authentieke Scandinavische witte kachel geven ze de kamer een karakteristieke sfeer.

Kleine kinderkamer van Julian

Kinderkamer decoratie

Alle muren zijn grijs geschilderd en gecombineerd met de originele houten vloer. De inrichting is eenvoudig met een witte ledikant en een witte kledingkast. Met verschillende leuke decoratie accessoires is de kinderkamer wel erg leuk ingericht. De twee groter posters boven het bed, de slinger, de twee smalle witte plankjes waar fotolijsten op zijn geplaatst, de OYOY vloerkleed, de witte papieren opbergzak, noem maar op!

Kleine kinderkamer van Julian

Kleine kinderkamer van Julian

Kleine kinderkamer van Julian

Fotografie: Andersbergstedt.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply