Babykamer ideeën

Leuke babykamer met zachte pastelkleuren


We gaan binnenkijken in de leuke babykamer van Luizas, het jongste dochterstje van Tilda. Tilda is een bekende fashion- en interieurblogger uit Zweden. Dat ze gevoel heeft voor interieur & design, is ook heel goed te zien aan de babykamer die ze ingericht heeft voor haar dochtertje. Kijk je mee?

Leuke babykamer met zachte pastelkleuren

Wit, grijs en pastel

Er is heel veel te zien en te beleven in deze babykamer. Desondanks heb je het gevoel dat alles klopt en bij elkaar past. De basis wordt gevormd door een grijze vloer en lichtgrijs geschilderde wanden. Grijs en wit vormen ook hier ook de belangrijkste kleurenbasis. Het leuke witte bedje van Sebra bijvoorbeeld. Het voordeel van dit bed is dat het een meegroeibed is, die jarenlang mee kan. Er is zelfs een mini variant aanwezig van het Sebra bed. Hiernaast vind je hier ook een grijze commodekastn en een witte vloerkleed. Maar in de vorm van verschillende leuke decoratie accessoires, kom je vooral ook heel veel zachte pastelkleuren tegen. De blauwe slingervlaggetjes aan het plafond, bijvoorbeeld, de ronde vloerkleed, de decoratie wolkjes, het lichtpaarse tafelsetje, noem maar op.

Leuke babykamer met zachte pastelkleuren

Leuke kinderkamer decoratie

Hoe langer je naar de babykamer kijkt, hoe meer leuke elementen je ontdekt. De leuke opbergzakken, de luchtballon hanglamp, de wandrek, de grote giraffe knuffel, de nijntje lamp, de tipi ten… Wat vind jij het leukst in deze babykamer?

Bron: Tilda.damernasvarld.se | Fotografie: Charlotte Håkanson

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply