Babykamer ideeën

Muurstickers babykamer


Een babykamer inrichten kan een lastige taak zijn. Als je een jongetje verwacht, ga je het dan ook inrichten met jongenskleuren? En als je een meisje verwacht, ga je het dan ook inrichten met typische meisjeskleuren? Of besluit je het toch neutraal te houden met bijvoorbeeld wit, grijs of beige? Dan zou je de babykamer opnieuw kunnen gebruiken voor eventueel een tweede kind. En als het neutraal is, dan zou je kind ook nog kunnen gebruiken als hij of zij ouder is.

Sfeer creëren in babykamer met muurstickers

Maar hoe kan je het dan toch een bepaalde babysfeer geven zonder echt gebruik te maken van babykleuren? Muurstickers is bijvoorbeeld een leuke optie. Dat zijn stickers die je gemakkelijk op de muur kunt plakken of aanbrengen. Muurstickers voor de babykamer zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren, maten en thema’s. Muurstickers met leuke teksten bijvoorbeeld of met leuke grafische cartoons. Muurstickers met een boom is ook een hele populaire keuze. Kortom, met muurstickers kan je een neutrale babykamer op een gemakkelijke manier een bepaalde sfeer creëren.

Muurstickers babykamer

Muurstickers babykamer

Muurstickers babykamer tekst

Vind je tekeningen of cartoons niet zo leuk voor de babykamer? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een leuke tekst te nemen. Ook dit kan van alles zijn. Muurstickers met de babynaam als tekst wordt bijvoorbeeld vaak gekozen. Of gewoon muurstickers met een inspirerende tekst kan ook leuk zijn voor de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan ‘Dream big’ of ‘Never grow up’ of ‘Welcome to my crib’. Kan je nergens muurstickers voor de babykamer vinden met een geschikte tekst? Er zijn bedrijven die ook custom made muurstickers maken voor de babykamer. Je hoeft dan alleen aangeven welke tekst je wilt en in welke letterypte, kleur etc. Vervolgens drukt het bedrijf de muursticker met de gewenste tekst voor je.

Muurstickers babykamer tekst

Muurstickers babykamer tekst

Muursticker boom

Vraag me niet waarom, maar de muursticker boom wordt heel vaak gekozen voor een babykamer. De muursticker boom heb je in allerlei formaten en kleuren. Op sommige muurstickers zijn meerdere bomen naast elkaar afgedrukt, terwijl een andere muursticker alleen bestaat uit een grote boom, waarbij de bladeren in kleur verschillen.

Muursticker boom

Muursticker boom

Muursticker boom

Muurstickers babykamer Disney

Disney is altijd al iets geweest voor kinderen. Dat zou dus ook een leuk idee zijn om Disney muurstickers te nemen voor de babykamer. Een leuke muursticker met Micky mouse of Donald Duck is natuurlijk superleuk voor een babykamer.

Muurstickers babykamer Disney

Muurstickers babykamer Disney

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply